سه شنبه 5 دی ماه، بیست و ششمین جشنواره شهید رجایی بمنظور تجلیل از دستگاه های برتر اجرایی استان با حضور معاون اجرایی محترم رییس جمهوری، استاندار اصفهان، روسای دانشگاه ها و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این جشنواره دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نتایج ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی استان در سال 1401 موفق به کسب رتبه نخست در گروه سلامت و رفاه اجتماعی گردید.

مهندس منصوری معاون اجرایی محترم رییس محترم جمهوری، طی سخنانی برگزاری جشنواره شهیدرجایی را بمنظور قدردانی از عملکرد دستگاه های اجرایی دولت عنوان کرد  و گفت این جشنواره با هدف نهادینه سازی فرهنگ بهبود عملکرد، فرهنگ تحول خواهی در نظام اداری، تقویت انگیزه کارکنان و اصلاح فرآیندها در ادارات اجرا می شود.

وی وظیفه مسئولین در مکتب مدیریتی را تحول در شاخص ها بیان نمود که شاخص همان معیار، مبنا و اساس کار در ارزیابی هاست.

دکتر مرتضوی استاندار اصفهان در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین و کارکنان دستگاه های اجرایی استان، جشنواره شهید رجایی را با ماموریت ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی عنوان نمود که در مسیر خدمت رسانی به مردم عزیزمان در سطح کشور فعالیت می نمایند.

استاندار اصفهان اصل تکریم و معرفی کردن الگوها در مسیر حرکت جامعه را یک امر بسیار پسندیده و برخاسته از معارف اهل بیت بیان نمود.

شایان ذکر است در این مراسم معاون اجرایی رییس جمهور و استاندار اصفهان از مادر دو برادر شهید رستم شیرازی که در این مراسم حضور داشتند، با اهدای لوح تقدیری، تجلیل و تکریم بعمل آورد.

همچنین در پایان، مراسم تجلیل و تقدیر ازدستگاه های اجرایی برتر استان با اهدای لوح تقدیر و تندیس برگزار شد که از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز کارکنان ذیل به عنوان کارکنان برتر معرفی گردیدند.

(جواد شجاعی نژاد معاونت بهداشت، محمدرضا ابراهیمی اداره امور رفاهی، الهه تولمی معاونت توسعه مدیریت و منابع، دکتر زهرا فلاح معاونت تحقیقات و فناوری، مریم قربانی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، حسین شفیعی زادگان معاونت دانشجویی فرهنگی، رسول حمامی معاونت بهداشت، مرتضی محسنی پور دانشکده پزشکی)