به اطلاع همکاران می رساند: مدیریت امور رفاهی دانشگاه و مدیریت تربیت بدنی معاونت دانشجویی فرهنگی، در نظر دارند کلاس های ورزش تابستانی ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه(دختران و پسران) را جهت ترم تابستان 1402 برگزار نمایند.

این کلاس های ورزشی شامل رشته های: " شنا، فوتسال، فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال، اسکیت، شطرنج، ژیمناستیک، پینگ پنگ، بدمینتون، دو و میدانی، رزمی، تناسب اندام، بازی کودکان، صخره نوردی و بدنسازی" می باشد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام فرزندان خود شرایط زیر را مطالعه نمایند:

- مکان تشکیل کلاس‌ها میادین ورزش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد.

- مهلت ثبت‌نام تا یازدهم خرداد ماه 1402 (همه روزه عصرها از ساعت 17 الی 20) خواهد بود.

- بعد از تاریخ ذکر شده بعلت برنامه‌ریزی، ثبت‌نام صورت نمی‌پذیرد.

- کلاس ها صبح روزهای زوج یا فرد در 2 ترم 10 جلسه ای برنامه ریزی شده است.

- هر دانش‌آموز می‌تواند حداکثر در 3 رشته ورزشی شرکت نماید.

- با توجه به برنامه کلاس ها(ساعت 8 تا 13) ثبت نام به صورت تک رشته ای انجام نخواهد شد.

- هزینه ثبت‌نام برای یک ترم 10 جلسه ای برای هر رشته ورزشی ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی (350 هزار تومان)، ویژه بستگان(1میلیون و 200 هزار تومان) و برای سایرین(2 میلیون تومان) خواهد بود.

- برای تمامی مسیرها در شهر اصفهان سرویس رفت و برگشت پیش بینی شده است و هزینه سرویس ایاب و ذهاب و بیمه ورزشی جداگانه محاسبه می‌گردد.

- در هنگام ثبت نام حضور دانش آموز برای استعدادیابی و تحویل لباس ورزشی ضروری است.

-  به کلیه شرکت‌کنندگان پیراهن، شورت، جوراب وساک ورزشی اهداء خواهد شد.

- برای شرکت‌کنندگان تغذیه بین روز در نظر گرفته شده است.

گفتنی است جهت ثبت‌نام 2 قطعه عکس و شناسنامه فرزند به همراه اصل کارت شناسایی، شناسنامه و حکم کارگزینی ولی ضروری است.  در صورت تمایل به استعدادیابی وتعین رشته های ورزشی نیاز به حضور فرزندتان در محل ثبت نام خواهد بود.

شایان ذکر است دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در جهت نگهداری فرزندان پس از اتمام سانس کلاس‌‌های وی نداشته و همکاران  باید از طریق سرویس و یا موارد دیگر نسبت به تحویل فرزند خود اقدام نمایند.

محل ثبت نام: انتهای خیابان شیخ کلینی(مرداویج)، مجموعه پرواز، روبروی دفتر مدیریت، پلاک 11، دفتر ثبت نام کلاس های ورزشی دانش آموزان، تلفن: 36700421

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)