اولین جلسه رابطین ایثارگران مراکز تابعه دانشگاه در سال 1403 برگزار شد

یکشنبه 16 اردیبهشت ماه، اولین جلسه رابطین ایثارگران مراکز تابعه دانشگاه در سال جاری با حضور دکتر سلطانیان رییس دفتر ریاست دانشگاه، دکتر سلیمانی مشاور رییس دانشگاه در امور ایثارگران، مسئول بسیج کارکنان و جمعی از رابطین مراکز بصورت حضوری و وبیناری در سالن سرو برگزار گردید.

در این جلسه دکتر سلیمانی در جمع رابطین با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت، ایثارگران را انسان های وارسته ای عنوان نمود که برای دفاع از انقلاب و جمهوری اسلامی در هشت سال دفاع مقدس، دفاع از حرم و شهدای سلامت، ایثارگری نموده و از جان، جوانی و خانواده خود گذشته اند.

وی در ادامه سخنان خود به بیان اهداف و محورهای فعالیت امور ایثارگران در سال جاری پرداخت و برنامه عملیاتی سال 1402 و  1403 ویژه رابطین را طبق قوانین و جدوال از پیش تعیین شده، تشریح کرد.

دکتر سلیمانی همچنین به دیدار و بازدید از خانواده های معزز شهدا و جانبازان دانشگاه به همراه مسئولین و تشکیل جلسه شواری ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به منظور ارج نهادن به شان و منزلت آنها، تاکید ویژه نمود.

شایان ذکر است دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  8750 ایثارگر در واحدهای تابعه خود دارد که از این تعداد 3450 ایثارگر و 5500 وابسته ایثارگر می باشند.