رفتن به محتوای اصلی
x

برگزاری نشست خبری بمناسبت هفته ملی سلامت

یکشنبه 2 اردیبهشت ماه، همزمان با دومین روز از هفته ملی سلامت، نشست خبری مطبوعاتی با حضور  معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران این معاونت، مدیر روابط عمومی و سخنگوی دانشگاه و همچنین جمعی از اصحاب رسانه اصفهان در مجتمع فرهنگی مطبوعاتی شهرداری اصفهان برگزار گردید.

در این نشست دکتر گله داری معاون بهداشتی دانشگاه طی سخنانی ضمن گرامیداشت هفته سلامت و بیان شعار این هفته «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت»، با اشاره به جذب ۷۰۰ نیروی انسانی جدید جهت شبکه بهداشت شهرستان‌های استان در سال گذشته ، از جذب ۶۵۰ نفر نیرو جدید نیز در سال جاری خبر داد.

وی تصریح کرد: این نیروهای انسانی پس از برگزاری ۲ نوبت آزمون استخدام در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جذب شدند و برای امسال نیز به‌منظور اجرای طرح تحول سلامت و رفع کمبود نیرو، مجوز جذب نیروهای جدید را دریافت کرده ایم.

دکتر گله داری با اشاره به اجرای ۱۵۶ طرح بهداشتی در سطح استان اصفهان با اعتبار حدود هفت هزار میلیارد ریال، گفت: ۳۶ طرح از بین آنها توسط خیرین سلامت و در مساحت ۱۵ هزار متر مربع در حال اجراست.

-اعتبار یک هزار میلیارد ریالی برای خرید تجهیزات شبکه بهداشت استان اصفهان

دکتر گله ‌داری با بیان اینکه حدود یک هزار میلیارد ریال در سال گذشته برای تامین تجهیزات در شبکه بهداشت استان اصفهان هزینه شده است، خاطرنشان کرد: ۲۰ دستگاه خودروی شاسی بلند و ۳۰ دستگاه موتورسیکلت برای خدمات رسانی در مناطق سخت گذر و عشایری با اعتبار حدود ۴۰۰ میلیارد ریال خریداری گردیده است.

معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه میزان پوشش خانوارهای روستایی استان در شبکه های بهداشت حدود ۹۵ درصد است، افزود: این شاخص در شهرها به‌دلیل استقبال و مراجعه کمتر، پایینتر و حدود ۳۰ درصد است که این موضوع می تواند با مشارکت مردم، بهبود یابد.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول سلامت از پارسال در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت، گفت: شهرستان های شهرضا، خوانسار و گلپایگان در مرحله نخست اجرای این طرح قرار گرفتند که در نیمه نخست امسال در سایر شهرستان ها و در نیمه دوم سال جاری در کلانشهر اصفهان اجرا خواهد شد.

رییس مرکز بهداشت استان با بیان اینکه از (اول اردیبهشت ماه جاری) هیچ پسماند عفونی به منطقه سگزی در شرق اصفهان منتقل نشده است، اظهار نمود: با مجموعه پیگیری ها و اقدامات انجام شده در استان اصفهان، همه پسماندهای عفونی پزشکی به یک مرکز پسماندسوز منتقل می شود.

دکترگله ‌داری یکی از مشکلات موجود برای توسعه شبکه بهداشت به ویژه در کلانشهر اصفهان را تامین زمین دانست و از مردم به ویژه خیران خواست تا در این زمینه مشارکت داشته باشند.

وی همچنین در ادامه به آمار حیوان گزیدگی و افزایش آن در سال های اخیر در استان اشاره و اضافه کرد: حدود ۵۱۰ میلیارد ریال در سال گذشته برای واکسن و سرم ضد هاری در استان هزینه شد که رقم قابل توجهی است و باید تدابیر ویژه برای کاهش موارد حیوان گزیدگی صورت گیرد.

دکتر پژمان عقدک سخنگوی دانشگاه نیز در این نشست با تاکید بر اینکه نظام سلامت در دولت سیزدهم به سمت دسترسی عادلانه برای همه مردم حرکت می کند، افزود: این هزینه ها و جذب نیروهای جدید به‌منظور تحقق همین هدف صورت می گیرد.