معرفی کتاب "فرزند بیشتر زندگی شادتر"

کتاب " فرزند بیشتر زندگی شادتر" آثار داشتن فرزند زیاد در خانواده و جامعه و خطرات کاهش جمعیت از نظر قرآن، روایات و پزشکان به قلم اسدالله محمدی نیا؛ انتشارات سبط اکبر

تمام سختی ها به داشتن فرزند می ارزد، و مادر با نگاهش به فرزند تمام سختی ها را فراموش می نماید و از طرفی ثوابی که خداوند برای مادران درنظر گرفته بی حد و حساب است.

این کتاب بخشی از کتاب «فرهنگ تربیت فرزند» می‌باشد و به‌ضرورت فرزند آوری از منظر تاریخی و پاسخ به پرسش‌هایی پیرامون فرزند آوری می‌پردازد. در ادامه تأثیرات فرزند بیشتر را از دیدگاه آیات و روایات، در کلام امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب (مدظله‌العالی) بیان می‌کند. در پایان نیز نظرات اساتید دانشگاهی را در مورد افزایش جمعیت و عواقب کاهش آن و راه‌های تکثیر نسل با ذکر مثال از کشورهای دیگر تبیین می‌سازد.