پیام تبریک مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه بمناسبت فرارسیدن روز علوم آزمایشگاهی

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه  در پیامی فرارسیدن سی‌ام فروردین ماه روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت:

بسمه تعالی

شاید کسی نداند که آنچه در آزمایشگاههای تحقیقاتی کشف می‌شود روزی با فکر و دست تو به بشریت خدمت می کند ولی واقعیت دارد

تو وارث زحمات دانشمندانی هستی که برای سلامتی انسانها می کوشند .  پس ارزشت والاست و همت و فعالیتت ستودنی

🔹سی فروردین ماه مقارن با زادروز حکیم اسماعیل جرجانی پزشک، پژوهشگر و آزمایشگر نامدار ایرانی است که به روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی اختصاص یافته است.

🔹اینجانب این فرصت را مغتنم دانسته و قدردان زحمات یکایک همکاران بی ادعای خویش در عرصه به غایت حساس تشخیص بوده و صد البته مطمئنم قدر و پاداش واقعی خدمات غیر مستقیم  شما عزیزان به بیماران که پیش روی چشم‌ها نیست درمحضر پروردگار بصیر آشکار و محفوظ است.

دکتر مرتضی صمدی

مدیر امور آزمایشگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان