رئیس دانشکده دندانپزشکی با فرا رسیدن روز دندانپزشک، این روز را به تمامی تلاشگران عرصه سلامت دهان ودندان تبریک گفت

رئیس دانشکده دندانپزشکی با صدور پیامی فرا رسیدن 23فروردین ماه روز دندانپزشک رابه تمامی تلاشگران عرصه سلامت دهان ودندان تبریک گفت.
در متن پیام دکترسید محمدرضوی آمده است: دندانپزشکان ضامن سلامت جامعه وامنیت روحی بیماران و  بعنوان یکی از ارکان اصلی سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری‌های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت دهان و دندان، پیشگیری و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، همواره در راستای خدمت به آحاد جامعه پیشتاز بوده و هستند.
وی با ابراز خرسندی از نامگذاری شعارمحوری امسال که ازطرف رهبر فرزانه انقلاب اعلام گردیده، اظهار امیدواری نمود که به یاری خدا، همت مردم ومسئولین بتوانیم در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در راستای حل مشکلات سلامت دهان و دندان مردم عزیز کشورو رشد تولید گام های اساسی را برداریم.

وی افزود : گرامیداشت همت و تلاش ارائه دهندگان خدمات سلامت دهان و دندان در یک روز خاص،  بیانگر توجه عموم جامعه به جایگاه رفیع عزیزان دندانپزشک و قدردانی از زحمات ایثارگرانه این بزرگواران می باشد تا همواره لبخندی زیبا تقدیم هموطنان خود نمایند.
براین اساس، فرا رسیدن روز دندانپزشک را به  جامعه دندانپزشکان گرانقدر تبریک عرض نموده ، امیدوارم در سایه اتکال به خداوند متعال و کوشش‌های بی‌وقفه، آینده‌ای روشن برای نظام سلامت کشور، بویژه جامعه دندانپزشکی و دندانپزشکان که نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت هم نوعان و زدودن درد از سیمای دردمندان و ایجاد جامعه‌ای سالم، شاداب، مولد و با طراوت به عهده دارند، فراهم گردد.