پیام تبریک مدیریت تربیت بدنی دانشگاه بمناسبت هفته تربیت بدنی

مهدی جوادیان مدیر تربیت بدنی دانشگاه بمناسبت فرارسیدن هفته تربیت بدنی پیامی را به شرح زیر ارسال نمود:

برهمه ما واجب است که ورزش را در تمام زمینه‌ها جدی بگیریم. (مقام معظم رهبری)

روز تربیت بدنی و ورزش که سرآغازی برای ایجاد انگیزه، روحیه شور و نشاط بیشتر در سطح جامعه ورزش است را به کلیه جامعه ورزشکاران و همکاران تبریک عرض می‌نمایم.

ورزش و تربیت بدنی به عنوان یک پدیده تربیتی سازنده و مفید در غنای فرهنگی جامعه حائز اهمیت بوده و بر این اساس ورزش، وسیله ای برای رشد وجودی و کمال انسان و عامل همبستگی اجتماعی و انتقال فرهنگ ها و ارزش ها محسوب می گردد.

"۲۶ مهر تا دوم آبان" به عنوان هفته تربیت بدنی و ورزش، نامگذاری شده است، این هفته فرصت ارزشمندی برای آشنایی بیشتر جامعه با موضوع مهم ورزش و زمینه مناسبی برای تبیین اهمیت و آثار آن در ابعاد فردی و اجتماعی است.

اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ ورزش دانشگاه، ضمن محکومیت جنایات و وحشیگری های غاصبین اسرائیلی در شهر غزه و مردمان مظلوم این شهر، هفته تربیت بدنی و ورزش را به کلیه دانشگاهیان ارجمند تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و منویات مقام معظم رهبری توفیق روز افزون را برای جامعه بزرگ ورزش دانشگاه،مسئلت می نمایم.

در پایان وظیفه خویش می دانم که از همراهی های دلسوزانه همکارانم خانمها و اقایان شاغل در مدیریت تربیت بدنی که خدمتگزاران صدیق و دلسوز ورزش دانشگاه می باشند صمیمانه قدردانی نموده و از تمام کسانی که در پیشبرد ورزش دانشگاه سهمی را بر عهده دارند، تقدیر و تشکر نمایم.