حضور دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه

سه شنبه 2 آبان ماه، دکتر رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندان ‌پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی مسئولین دانشکده دندانپزشکی دانشگاه ، از قسمت های مختلف این دانشکده بازدید نمود.

همچنین طی نشستی با حضور اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی، دبیر شورای آموزش دندان‌پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت طی سخنانی رسیدگی به مسائل و موضوعات مهم دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی را در اولویت کاری دانشکده بیان نمود  چراکه در افزایش انگیزه و ارتقای ارایه کیفیت خدمات به مراجعین نقش موثری دارد.

دکتر یزدانی تصریح کرد: ارتقاء سواد سلامت دهان و دندان، ارتقا و بهبود عملکرد کلینیک تخصصی دندانپزشکی، تربیت دستیار دندان‌پزشکی و ایجاد رشته های کارشناسی مرتبط با دندانپزشکی از جمله رشته کارشناسی پروتزهای دندانی، تثبیت نیروی انسانی دانشکده از طریق افزایش ظرفیت جذب دندان‌پزشکان متخصص در فراخوان‌های جذب و آزمون‌های استخدامی باید جز اولویت های اجرایی در دانشکده به منظور رشد و بالندگی هر چه بیشتر دانشکده قرار گیرد.

در ادامه دکتر رضوی رییس دانشکده گزارش جامعی از عملکرد دانشکده در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی درمانی و اقدامات صورت گرفته ارائه نمود .

شایان ذکر است در این نشست هر یک از اعضای هیات علمی، به بیان نظرات خود پیرامون مسائل مختلف آموزشی و درمانی پرداخته و دکتر یزدانی نیز در خصوص هر یک از موارد مطروحه راهکار و پیشنهاداتی را بیان نمود.