دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیست و چهارمین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی سالیانه پژوهشی و فناوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، موفق به کسب پنج ستاره در ارزشیابی سالیانه بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک کشور و کسب رتبه اول کشوری در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک شدند.

کنگره بین المللی سالیانه پژوهشی و فناوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط دانشگاه علوم‌پزشکی بقیه الله از 12 مهرماه 1402 به مدت سه روز در سالن همایش های برج میلاد برگزار گردید.

تیم دانشجویان دانشگاه بعنوان بزرگترین کاروان دانشجویی کشور با حضور فعال ۱۳۰ نفر از دانشجویان با بیشترین مقاله و پوستر پذیرفته شده،در این کنگره شرکت نمودند. لازم به ذکر است در جلسه ی مناطق آمایشی کمیته های تحقیقات دانشجویی که در حاشیه دومین روز کنگره سالیانه دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی با حضور دکتر نیما رضایی، دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی کشور برگزار گردید، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان فوکال پوینت منطقه هفت آمایشی در سال تحصیلی ۱۴۰۲_ ۱۴۰۳ انتخاب و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان سرپرست کمیته های کلان منطقه معرفی گردید.