پیوستن مجله (ABR ) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به جمع مجلات نمایه شده در Scopus

مجله انگلیسی زبان ( advanced biometrical research (ABR که پیش از این در Web of Science و PubMed نمایه شده بود، به Scopus پیو ست.

این مجله از سال 2012 به طور مستمر مشغول به کار می باشد و تاکنون 104 شماره از آن به انتشار رسیده است. هدف اصلی مجله ABR افزایش درک سیستم سلامتی انسانی و ارتقای سلامت است و مقالات آن در زمینه علوم پایه، علوم بالینی و نیز تحقیقات انجام شده علوم پایه در جهت ارتقای عملکرد بالینی، می باشد.

شایان ذکر است سردبیر این مجله، دکتر شقایق حق جوی جوانمرد،  استاد دانشگاه و رییس مرکز تحقیقات فیزیولوژی کاربردی این دانشگاه است.

معاونت تحقیقات و فناوری و دفتر امور مجلات دانشگاه این ارتقاء و دستاورد را به جامعه علمی دانشگاه، سردبیر، کارشناسان و اعضاء هیات تحریریه این مجله تبریک گفته و آرزوی پیشرفت روزافزون این مجله، در مجامع علمی را دارد.