برگزاری اردوهای جهادی بمناسبت هفته دولت در مناطق عشایر نشین

پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری مدظله العالی درخصوص محرومیت زدایی و به مناسبت هفته دولت اردوهای جهادی را همراه با تیم پزشکی و كاروان جهادي استان جهت رسیدگی به امورعشاير در شهرستان سمیرم (منطقه جنگ آباد و قبرکی خواه)  برگزار نمود.

در این اردوی جهادی که در روز  شنبه ۱۲ شهریورماه برگزار شد، بیش از ۳۰۰ نفر از بیماران توسط  متخصصین آنکولوژی، زنان و زایمان، داخلی، عمومی و طب سنتی ویزیت گردیدند که تعداد ۷ نفر از آنها نیز به بیمارستان ارجاع داده شدند.

شایان ذکر است این اردو طبق هماهنگی های بعمل آمده با رياست دانشگاه، فرماندهي حوزه شهيد باهنر و سازمان بسيج ادارات كل برگزار گردیده است.

همچنین در سومین روز از اردوی جهادی، تیم پزشکی و كاروان جهادي استان جهت رسیدگی به امور عشاير در شهرستان شهررضا(منطقه گردنه خروس گلو و تنگه گرمابه) عزیمت نمودند.

در این اردو نیز به ۶۵ نفر بیمار همراه با داروی رایگان، خدمات ارایه گردید و تعدادی لوازم التحریر و اسباب بازی های فکری به کودکان اهدا شد.

گفتنی است متخصصین عمومی، طب سنتی، پرستار و ماما همراه تیم نیز حضور داشتند.