برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۷ مهرماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۴ نفر مورد تایید قرار گرفت.

برگزاری رزمایش پدافند پرتوی

یکشنبه ۴ مهرماه، رزمایش بزرگ پدافند پرتوی کشور با مشارکت استان های اصفهان، قم و تهران با محوریت آلودگی های پرتوی و شیمایی برگزار شد.

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره رشادت‌های رزمندگان اسلام در ۸ سال دفاع مقدس، یکشنبه ۴ مهرماه، مراسمی با حضور مسئولین دانشگاه و جمعی از همکاران رزمنده و ایثارگر در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه برگزار شد.

پیام معاون وزیر بهداشت به مناسبت بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

دکتر محمدرضا فراهانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، با صدور پیامی بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به همه کنشگران عرصه علم و تهذیب تبریک گفت.

برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۸۸

پنجشنبه ۱ مهرماه، طی مراسمی با حضور رئیس، مسئولین و جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی،‌ جشن فارغ التحصیلی ۱۴۰ نفر از فارغ التحصیلان ورودی مهر ۱۳۸۸ دانشکده پزشکی برگزار شد.

برگزاری همایش غربالگری سندرم دان

پنجشنبه ۱ مهرماه، همایش غربالگری سندرم دان در تالار لقمان مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

بازدید رئیس دفتر امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور از دانشگاه

چهارشنبه ۳۱ شهریورماه، آقای دکتر حسینی رئیس دفتر امور سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور به همراه کارشناسان آن دفتر، با حضور در اصفهان ضمن نشستی با مسئولین دانشگاه، از طرح های عمرانی در حال احداث دانشگاه بازدید نمودند.

کسب رتبه عالی توسط دانشگاه در حوزه رسیدگی و پاسخگویی به شکایات

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارزیابی  بعمل آمده در پنج ماهه سال جاری در حوزه پاسخگویی به شکایات، بر اساس شاخص های کیفیت، مدت زمان و درصد پاسخگویی به درخواست ها و شکایات شهروندان، موفق به کسب رتبه عالی شده است.

نشست خبری برگزاری جشن هفتادمین سال تاسیس دانشکده پزشکی اصفهان

شنبه ۲۷ شهریورماه، نشست خبری برگزاری جشن هفتادمین سال تاسیس دانشکده پزشکی با حضور رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی و جمعی از خبرنگاران در تالار دکتر ادیب دانشکده پزشکی برگزار شد.

چهل و یک سال خدمتِ بی‌منّت

یادداشت وزیر بهداشت به مناسبت روز ملی اورژانس و فوریت های پزشکی و بیش از ۴ دهه فعالیت اورژانس در کشور.

صفحه‌ها