افتتاح چندین پروژه عمرانی حوزه سلامت در شهرستان نجف آباد

دوشنبه ۸ شهریورماه و در آخرین روز از هفته دولت، چندین پروژه عمرانی حوزه سلامت در شهرستان نجف آباد با هزینه ای بالغ بر ۹ میلیارد ریال با حضور مسئولین استان و شهرستان افتتاح شد.

رییس مجلس شورای اسلامی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی:

نظام سلامت باید ساختار و معماری مشخصی وجود داشته باشد که در طول زمان با بادهای موضعی سیاسی به این سو و آن سو نرود.

تقدیر رییس جمهور از وزارت بهداشت در جشنواره شهید رجایی

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره شهید رجایی که به منظور تجلیل و قدردانی از وزارتخانه ها، دستگاه های دولتی و اجرایی، کارمندان و مدیران نمونه کشوری در سالن اجلاس سران برگزار شد، در بخش شاخص های عمومی، از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قدردانی کرد.

افتتاح ساختمان جدید مدیریت امور فنی و مهمانسرای شماره ۲ دانشگاه و رونمایی از چند طرح دیگر

یکشنبه ۷ شهریورماه و در ششمین روز از هفته دولت، در حاشیه برگزاری جشنواره یک روزه ارزیابی عملکرد معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، چند پروژه عمرانی افتتاح و کلنگ احداث ساختمان جدید اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه به زمین زده شد.

افتتاح بلوک زایمانی بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان

شنبه ۶ شهریورماه و در پنجمین روز از گرامیداشت هفته دولت، پروژه بلوک زایمانی بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان با ۴۲۰ متر مربع زیربنا و با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد ریال افتتاح شد.

افتتاح چندین پروژه عمرانی و تجهیزاتی در بیمارستان گلدیس شاهین شهر

طی مراسمی با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین شهرستان شاهین شهر، پروژه بازسازی اورژانس بیمارستان گلدیس و همچنین راه اندازی واحدهای آندوسکوپی، تست ورزش ونوار عصب و عضله آن بیمارستان افتتاح شد.

بازدید از شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان

پنجشنبه ۴ شهریورماه، معاون توسعه مدیریت و منابع با حضور در شهرستان گلپایگان از پروژه های عمرانی ۲ سال اخیر شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان بازدید نمود.

بازدید مسئولین دانشگاه از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه

پنجشنبه ۴ شهریورماه، رییس دانشگاه و معاونین توسعه مدیریت و منابع و فرهنگی و دانشجویی، با حضور در شهرستان چادگان از برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی در روستاهای اطراف چادگان و فریدن بازدید نمودند.

پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز داروساز

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت روز داروساز (پنجم شهریور ماه) این روز را به جامعه داروسازان کشور تبریک گفت.

افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهدای جوی آباد

سه شنبه ۲ شهریورماه همزمان با آغاز هفته دولت، مرکز خدمات جامع سلامت شهدای جوی آباد شهرستان خمینی شهر با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع افتتاح شد.

صفحه‌ها