انتخاب پروفسور کلیشادی به عنوان متخصص نمونه کشوری

در همایش سالیانه انجمن پزشکان کودکان ایران که پنجشنبه ۳ اردیبهشت ماه در سالن کتابخانه ملی برگزار شد، از پروفسور کلیشادی استاد و عضو هیات علمی دانشگاه به عنوان متخصص اطفال نمونه کشوری تقدیر شد. همچنین ریاست محترم دانشگاه کسب این عنوان را به ایشان تبریک گفت.

تاکید رئیس دانشگاه در سخنرانی پیش از خطبه های این هفته نماز جمعه اصفهان بر رعایت ایمنی مواد غذایی

رئیس دانشگاه به مناسبت هفته سلامت به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اصفهان، در خصوص ایمنی مواد غذایی و رعایت بهداشت فردی سخنرانی نمود.

وزیر بهداشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه عنوان کرد: ضرورت همکاری سایر دستگاهها برای ارتقای سلامت جامعه

وزیر بهداشت، درمان و  آموزش پزشکی در چهارمین روز از هفته سلامت به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه  به تشریح اقدامات وزارت بهداشت در اجرای طرح تحول سلامت پرداخت

بررسی وضعیت حوزه بهداشت و درمان شهرستان برخوار

پنجشنبه ۳ اردیبهشت ماه، طی جلسه ای با حضور رییس دانشگاه، نماینده مردم شهرستان های شاهین شهر، ‌میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان، معاون فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان آن شهرستان، مسائل و نیازهای حوزه بهداشت و درمان شهرستان برخوار بررسی شد.

برگزاری نشست خبری و مطبوعاتی در خصوص بیماری اسهال باکتریایی شایع شده در استان

نشست خبری و مطبوعاتی در خصوص اطلاع رسانی در خصوص بیماری اسهال باکتریایی شایع شده در استان، پنج‌شنبه سوم اردیبهشت‌ماه، با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان، مدیر روابط عمومی دانشگاه و جمعی از اصحاب رسانه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه

پنجشنبه ۳ اردیبهشت ماه، ‌جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونین و اعضای هیات رئیسه برگزار گردید.

همایش شیوه اجرایی دستوالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد

صبح  روز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ماه، اولین نشست از همایش پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه های قطب در مرکز همایش های علمی دانشگاه و با حضور رییس دانشگاه، معاون درمان، رییس اداره باز توزیع وزارت بهداشت و کارشناسان مربوطه برگزار گردید.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۲ اردیبهشت ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور رییس دانشگاه و سایر اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۳ نفر مورد تایید قرار گرفت.

رییس دانشگاه اعلام کرد: آب شهر اصفهان و سایر شهرهای استان سالم است

رئیس دانشگاه با نادرست خواندن برخی شایعات در مورد آلودگی آب اصفهان گفت: بیماری تب و اسهال شایع شده در تعدادی از شهرستانهای استان نوعی بیماری فصل گرماست که می تواند به علت مصرف سبزیجات و میوه های آلوده ایجاد شده باشد.

رونمایی از سند سلامت شهرداری در اولین روز از هفته سلامت

همزمان با اولین روز از هفته سلامت، سه‌شنبه اول اردیبهشت‌ماه، سند سلامت شهرداری، طی مراسمی با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری، رئیس دانشگاه، شهردار اصفهان، رییس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر در محل کتابخانه مرکزی شهرداری رونمایی ‏شد.

صفحه‌ها

فرم تماس