سخنرانی ملی وزیر بهداشت در شصت و نهمین مجمع جهانی بهداشت

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سخنرانی خود در شصت و نهمین مجمع جهانی بهداشت در ژنو، با اشاره به ابعاد دستور سال ۲۰۳۰ در مورد توسعه پایدار، نقش شهروندان را در جلوگیری از مشکلاتی مثل تروریسم و خشونت علیه زنان و کودکان ضروری دانست.

جلسه مشترک ستاد برنامه و ستاد پایش برنامه عملیاتی

دوشنبه ۳ خرداد ماه، جلسه مشترک ستاد برنامه و ستاد پایش برنامه عملیاتی با حضور ریاست دانشگاه، هیات رییسه و سایر اعضا در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

کسب رتبه "پیشتاز در عملکرد" توسط معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

با اعلام معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و در دومین سال استقرار نظام مدیریت عملکرد در آن حوزه، معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در ارزیابی سال ۱۳۹۴ موفق به کسب رتبه "پیشتاز در عملکرد" شده است.

افتتاح مرکز سلامت جامعه خیرساز قائمیه شهرستان شهرضا

شنبه ۱خرداد ماه، در آستانه میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولین استان، مرکز سلامت جامعه خیرساز قائمیه شهرضا که توسط خیر محترم آقای حاج حسینعلی اباذری احداث شده است، افتتاح گردید.

جلسه بررسی چالش های مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)

شنبه ۱ خرداد ماه، جلسه بررسی چالش های موجود در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س) و ارائه راهکارهای عملیاتی برون رفت و همچنین  نیازسنجی و جانمایی در خصوص طرح احداث بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی در اصفهان، برگزار شد.

برگزاری پنجمین کنگره ملی گیاهان دارویی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

پنجمین کنگره ملی گیاهان دارویی در روز چهارشنبه و پنجشنبه ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ماه با حضور محققان، فعالان، صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و صادرکنندگان حوزه گیاهان دارویی در دانشگاه برگزار شد.

کسب رتبه برتر توسط روابط عمومی دانشگاه در یازدهمین جشنواره معرفی برترین روابط عمومی های استان

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق گردید در یازدهمین جشنواره معرفی برترین روابط عمومی های استان که روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار گردید، رتبه برتر در زمینه "روابط عمومی الکترونیک" و دیپلم افتخار "مستند سازی" را کسب نماید.

برگزاری جلسه هیات ممیزه دانشگاه

چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه، جلسه هیات ممیزه دانشگاه با حضور اعضا تشکیل شد. در این جلسه با بررسی پرونده اعضای هیات علمی متقاضی ارتقای مرتبه، ارتقای مرتبه ۲ نفر مورد تایید قرار گرفت.

قدردانی وزیربهداشت از روسای دانشگاه ها به دلیل حفظ دستاوردهای طرح تحول

سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، از زحمات و تلاش های روسای دانشگاه ها در ارائه خدمات به مردم و حفظ دستاوردهای دولت در حوزه سلامت قدردانی نمود.

امضای تفاهم نامه احداث بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی در اصفهان

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه، تفاهم نامه احداث بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی در اصفهان میان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شرکت san donato ایتالیا امضا شد.

صفحه‌ها