حضور وزرای بهداشت و آموزش کشور تاتارستان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

پنج شنبه 26 بهمن ماه، وزرای بهداشت و آموزش، همچنین رییس پزشکی قانونی کشور تاتارستان ضمن حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با رییس وجمعی از معاونین و مدیران دانشگاه دیدار و گفتگو نمودند.

در این نشست دکتر شیرانی رییس دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به مسئولین کشور تاتارستان، توضیحاتی را در خصوص وضعیت بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان نمود.

مسئولین کشور تاتارستان در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت ها و امکانات به روز پزشکی استان اصفهان، آمادگی خود را در خصوص همکاری در زمینه های آموزش، تبادل استاد و دانشجو و پژوهش های مشترک، استفاده از ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حوزه بهداشت و درمان اعلام نمودند.

لازم به ذکر است وزیر بهداشت کشور تاتارستان در صبح روز چهارشنبه 25 بهمن ماه و در طی سفر به اصفهان از بیمارستان تخصصی قلب شهید چمران و پژوهشکده قلب و عروق بازدید به عمل آورد.