پیام رییس دانشگاه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران

دکتر شاهین شیرانی رییس محترم دانشگاه در آستانه فرارسیدن چهل و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، پیامی را به شرح زیر صادر نمود:

بسمه تعالی

روز 22 بهمن و راهپیمایی 22 بهمن، مظهراقتدار ملی است، مظهراقتدار ملت ایران است، مظهرحضور مردمی و اراده و عزم ملی ملت ایران است.   مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

22 بهمن سرآغاز فصلی جدید و نقطه عطفی در تاریخ پر فراز و نشیب این ملت در تحقق اراده الهی و خواست مردم در تعیین سرنوشت خویش و طلوع خورشید انقلاب اسلامی  است.

ایام غرور آفرین دهه مبارک فجر و یوم الله 22 بهمن مطلع ظهور انقلاب اسلامی ست، این روز جلوه وحدت، اراده و آگاهی و تجلی شکوهمند حماسه ملتی است که با تاسی از مکتب والای حسینی و در پرتو تعالیم عالمانه و  الهی معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و پشتوانه خون پاک شهدا بساط پوشالی طاغوت را در هم شکست و با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی ندای رسای حق طلبی، ظلم ستیزی و آزادی خواهی را در اذهان و قلوب جهانیان طنین انداز نمود و نوید بخش عزت، پایداری و امید برای دیگر ملت های آزاده جهان گردید.

نهال نوپای انقلاب اسلامی امروز با ایستادگی، پایمردی و جانفشانی امت مومن و انقلابی ایران به درخت تنومندی بدل گردیده و بعد ازچهل و پنج سال ایستادگی در مقابل کینه بدخواهان و دشمنان این انقلاب به نقطه امید و الگوی درخشان برای تمامی مستضعفین و مظلومین جهان مبدل گردیده است.

اینک در آستانه طلیعه با شکوه چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شاهد نقش آفرینی جهانی و پیشرفت همه جانبه و دستاوردهای شگرف و ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه های گوناگون بویژه علم و فناوری، دفاعی، امنیتی، پزشکی، هسته ای و ... می باشیم. و بی تردید این شجره طیبه تا تحقق تمدن نوین اسلامی در گستره جهانی، مصمم تر و استوارتر از گذشته ادامه خواهد داشت.

اینجانب ضمن ادای احترام به مقام شامخ تمامی شهدای عظیم الشان انقلاب اسلامی و با گرامیداشت دهه مبارک فجر و یوم الله 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را خدمت تمامی اساتید گرانقدر، مدیران پر تلاش، کارکنان خدوم حوزه سلامت استان و  دانشجویان عزیز دانشگاه علوم پزشکی تبریک عرض نموده و امید است با توجه به شرایط حساس کنونی جهان همچون سالیان قبل با حضور گسترده، پرشور و با بصیرت همه همکاران گرامی در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن بار دیگر وفاداری خود را به آرمان های امام راحل و اهداف اصیل انقلاب اسلامی به نمایش بگذاریم.

What we do

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in implode() (line 247 of themes/gavias_edubiz/gva_elements/gsc_icon_box.php).
implode() (Line: 247)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box::sc_icon_box() (Line: 158)
Drupal\gavias_blockbuilder\shortcodes\gsc_icon_box->render_content() (Line: 85)
include('/var/www/html/web/modules/gva_blockbuilder/templates/frontend/print-builder.php') (Line: 92)