ارتباط تلفنی رئیس دانشگاه با شهروندان استان، در مرکز ارتباطات مردم و دولت (سامد) استانداری اصفهان

یکشنبه ۱۵ بهمن ماه، رییس دانشگاه به همراه مدیر عامل جمعیت هلال احمر، مدیر کل بیمه سلامت استان و مدیر درمان تامین اجتماعی استان، ضمن حضور در دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری اصفهان، پاسخگوی شهروندان استان از طریق سامانه الکترونیکی ارتباط با مردم و دولت(سامد) بودند.

در این نشست دو ساعته، همشهریان عزیز استان طی تماس با سامانه 111، مسائل و مشکلات خود را با مدیران در حوزه های سلامت، درمان و دارویی استان مطرح، و  از طرف مسئولین مربوطه پاسخهای لازم داده شد.

شایان ذکر است سامانه ارتباط مردم با دولت (سامد) به نشانی 111.ir  با هدف پاسخگویی مستقیم دستگاه ها و سازمان های کشور از طریق سامانه الکترونیکی و تلفنی، این امکان را به مردم می دهد تا بتوانند کلیه درخواست ها، پیشنهادات و انتقادات خود را از دولت و سازمان های وابسته در این سامانه مطرح و ثبت نمایند.