برگزاری مراسم کلنگ زنی پروژه بزرگ رفاهی دانشگاه در دهکده عمران زاینده رود چادگان

مراسم کلنگ زنی شروع به ساخت مجموعه فرهنگی تفریحی امور رفاهی دانشگاه، واقع در دهکده عمران زاینده رود، چهارشنبه 27 دیماه، با حضور مدیر دفتر ریاست دانشگاه، مدیر امور رفاهی، مدیر شبکه و رییس بیمارستان بوعلی چادگان و سرپرست دهکده عمران زاینده رود برگزار شد.

مدیر امور رفاهی دانشگاه در این خصوص اظهار نمود: با حمایت ریاست محترم دانشگاه، معاون توسعه و همچنین معاون بهداشتی دانشگاه، این پروژه که یکی از برنامه‌های بسیار مهم دانشگاه جهت رفاه پرسنل علوم پزشکی می باشد، شروع به ساخت گردید و انشاالله پیش بینی می گردد با هزینه ای بالغ بر 250 میلیارد ریال طی مدت دو سال به بهره برداری برسد.

لازم به ذکر است در این مراسم کلنگ احداث مجموعه فرهنگی تفریحی 10 واحدی ویژه پرسنل علوم پزشکی اصفهان به زمین زده شد.