چهارمین کنفرانس بین المللی مديريت، گردشگری و تکنولوژی (ICMT2022)

چهارمین کنفرانس بین المللی مديريت، گردشگری و تکنولوژی (ICMT2022) نخستين و معتبرترين كنفرانس در حوزه مطالعات مديريت و توریسم توسط موسسه پژوهشی مدیریت مدبر و دبیرخانه بین المللی کنفرانس ها، در روز جمعه 30 اردیبهشت ماه به  صورت ویدئو کنفرانس، برگزار خواهد شد.

اين كنفرانس در نظر دارد نتایج تحقیقات در زمینه های نظری، تجربی و کاربردی علوم مديريتي، گردشگری، هتلداری و تکنولوژی در اين سه عرصه بسيار مهم را منتشر كند.

امکان شرکت مجازی در کنفرانس از سراسر ایران و جهان فراهم شده است. همچنین امکان داوری سریع و صدور گواهی زودهنگام، امکان صدور گواهی نامه بین المللی Oxford Cert Universal، نمایه مقالات پذیرفته شده در پایگاه مجلات تخصصی نور(نورمگز)،امکان نمایه در SID و اختصاص کد یکتای COI به هر مقاله و نمایه تمام متن مقاله در سیویلیکا برای مقالات پذیرفته شده فراهم شده است.

دبيرخانه کنفرانس،  اساتيد، دانشجويان، فرهنگیان، کارکنان، محققان و دانشمندان برجسته در حوزه هاي مورد علاقه از سراسر جهان را به شركت در كنفرانس و ارايه نتايج تحقيقات خود دعوت مي كند.

محورهاي كنفرانس برای ارسال مقاله شامل موارد زیر است ولي محدود به آن نمي شود:

مديريت

گردشگری و گردشگری سلامت

تکنولوژی

* مجموعه مديريت
مدیریت دولتی، مديريت بازرگانی، مديريت گردشگري و هتلداري، مديريت دانش، مديريت فرهنگي، مديريت صنعتی، مديريت کارآفرینی، مديريت آموزشی، مديريت  منابع انساني، مديريت بیمه، مديريت تشكيلات و روشها، مديريت انتقال تكنولوژي، مديريت منابع اطلاعاتي، مديريت اجرايي، مديريت استراتژي هاي توسعه صنعتي، مديريت تكنولوژي، مديريت توليد، مديريت تحقيق در عمليات، مديريت تحول، مديريت بازاريابي داخلي، مديريت بازاريابي بين الملل، مديريت مالي، مديريت بازار، مديريت آموزش عالي

* مجموعه گردشگری، گردشگری سلامت و هتلداری

* مجموعه تکنولوژی و فناوری اطلاعات