مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه برگزار شد

نسخه مناسب چاپ

ساعت ۹ صبح روز سه شنبه ۱۲ آذر ماه مراسم تکریم آقای دکتر شیرانی و معارفه آقای دکتر اصغری با حضورآقای دکتر ملک زاده معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای دکتر زرگرپور استاندار محترم و جمعی از مسئولین استانداری، فرماندار اصفهان، آقای دکتر اکبری و جمع کثیری از اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن های مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای مراسم و پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، حجت الاسلام و المسلمین امینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیر مقدم به مهمانان و اشاره به ۸ سال فعالیت صادقانه آقای دکتر شیرانی از زحمات ایشان و سایر همکارانشان تقدیر و تشکر نمود.

حجت الاسلام و المسلمین  امینی افزود: من از  اینکه یک عضو از خانواده دانشگاه که جانباز نیز هستند، به ریاست دانشگاه برگزیده شده اند خوشحالم و امیدوارم با انتخاب معاونینی از جنس خود ایشان و تلاش و کمک همه اعضای خانواده دانشگاه به آقای دکتر اصغری، دانشگاه در قله های افتخار و پیشرفت قرار گیرد.

در ادامه آقای دکتر پور مقدس عضو هیات امنای دانشگاه طی سخنانی گفت: یکی از بزرگترین ویژگی های آقای دکتر شیرانی صافی و پاکی ایشان بود و با تلاش های شبانه روزی ایشان کارهای ارزنده ای انجام شد.

ایشان همچنین ضمن تبریک به مناسبت انتخاب آقای دکتر اصغری و ابراز خوشحالی از مسئولیت جدید ایشان گفت: آقای دکتر اصغری دارای سوابق اجرایی ارزنده و از چهره های ایثارگر دانشگاه می باشند.

پس از آن آقای دکتر اکبری به عنوان اولین رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ضمن ابراز عشق و علاقه خود به شهر اصفهان طی سخنانی گفت: هنر همه ما باید این باشد که به نحوی مردم را خوشحال کنیم.

آقای دکتر اکبری همچنین افزود با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید به ریاست آقای دکتر روحانی، یک بار دگیر جامعه از امید و نشاط پر شد و این امید ایجاد شده در دل مردم، بار سنگینی بر دوش مسئولین است.

ایشان همچنین افزود تلاش مسئولان در حوزه سلامت باید این باشد که مردم برای تامین دارو و هزینه های درمانی زیر خط فقر نروند و انشاءالله آقای دکتر اصغری با انتخاب یک تیم خوب، شاخص های سلامت را بهبود بخشند.

در ادامه آقای دکتر شیرانی با تشکر و خیر مقدم به همه مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان گفت: دانشگاه خانه همه ماست، هر کسی در دوران مسئولیت خود سعی کرده این خانه را آبادتر کند، اما هیچ کس به جز چهارده معصوم، مصون از خطا و اشتباه نیست.

آقای دکتر شیرانی همچنین گفت: در طی این ۸ سال خیلی کارها انجام شده  و خیلی از کارها نیز باقی مانده است.

ایشان با اشاره به مشکلات مالی دانشگاه گفت: انشاءالله در دولت جدید، مشکلات مالی دانشگاه های علوم پزشکی کشور مرتفع گردد.

ایشان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از حضرت آیت الله مظاهری، حضرت آیت الله طباطبایی نژاد نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر اصفهان و تمامی مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استان، خیرین، اساتید و کارکنان خدوم دانشگاه در طی ۸ سال فعالیت خود، برای آقای دکتر اصغری در دوره مسئولیت جدیدشان آرزوی توفیق و موفقیت نمودند.

در ادامه آقای دکتر زرگر پور استاندار محترم اصفهان طی سخنانی ضمن تشکر از آقای دکتر شیرانی، گزارشی از چگونگی انتخاب ریاست جدید دانشگاه ارائه نمودند.

ایشان با اشاره به اینکه عدالت بهداشتی درمانی در استان باید بیش از پیش مد نظر قرار گیرد، افزودند: مسائلی مانند آلودگی های زیست محیطی، مهندسی مکانی، مشکلات بیمه ای و دسترسی همه مردم در اقصی نقاط استان به خدمات بهداشتی درمانی باید توجه بیشتری شود.

ایشان  با بیان اینکه آقای دکتر اصغری نماینده دولت آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهور و آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان هستند افزود: انشاءالله خط مشی اعتدالی آقای دکتر روحانی سرلوحه قرار گیرد و با بهره گیری از از نیروهای معتدل شاهد موفقیت روز افزون دانشگاه باشیم.

در ادامه آقای دکتر ملک زاده ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای کربلا، شهدای انقلاب، شهدای ۸ سال جنگ تحمیلی و شهدای اصفهان، از جانب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۸ سال فعالیت آقای دکتر شیرانی و همکارانشان تشکر نمودند.

ایشان همچنین با اشاره به رشد کمی و کیفی مطلوب در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم اکنون شاهد ۱۰۰ استاد تمام است و این رشد علمی شایسته تقدیراست.

ایشان همچنین با اشاره به اینکه بسیاری از سرطان ها و سکته های قلبی و مغزی قابل پیشگیری است افزودند باید بخشی از منابع به امر پیشگیری تخصیص داده شود.

ایشان همچنین برای آقای دکتر اصغری آرزوی توفیق و موفقیت نمودند.

در ادامه آقای دکتر اصغری سرپرست محترم دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با خیر مقدم و تشکر از همه حضار، یاد و خاطره شهدای انقلاب و شهدای ۸ سال دفاع مقدس به ویژه شهدای دانشگاه و نیز همه افرادیکه در عرصه بهداشت و درمان استان تلاش نموده اند و به رحمت ایزد یکتا پیوسته اند را گرامی داشتند.

ایشان همچنین با تشکر از زحمات آقای دکتر ادیب، آقای دکتر اکبری به عنوان اولین رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سایر روسای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از زحمات آقای دکتر شیرانی تقدیر نمودند.

ایشان با اشاره به اینکه در ۲۴ خرداد رای مردم، رای به تحول بود و نتیجه آن استقرار دولت آقای دکتر روحانی شد، افزودند: اشاءالله با بهره گیری از خرد جمعی و به کارگیری تدبیر در رفتار و تصمیمات خود، شاهد رشد شاخص های دولت تدبیر و امید در دانشگاه خواهیم بود.

ایشان با بیان اینکه یکی از شاخص های دولت تدبیر و امید بیان نقد است افزودند: ما از نقد ها استفاده می کنیم بدون آنکه آن نقد برای شخص هزینه داشته باشد.

ایشان همچنین با اشاره به منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید افزودند انشاءالله  این منشور در دانشگاه نیز متبلور خواهد شد.

آقای دکتر اصغری همچنین افزودند با استناد به اسناد بالادستی، توسعه عدالت در سلامت را دنبال می کنیم و اولویت اول ما نیز توجه ویژه به همین موضوع است.

آقای دکتر اصغری همچنین افزودند: نشاط را به فضاهای دانشجویی اضافه می کنیم و از دانشجویان نیز درخواست نمودند با درک شرایط جدید به کمک دولت بیایند.

ایشان همچنین انضباط مالی و افزایش بهره وری در دانشگاه را از دیگر اقدامات لازم و ضروری عنوان نمودند.

در پایان مراسم با اهدای لوح وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سایر مسئولین به آقای دکتر شیرانی، از ایشان تقدیر و تشکر شد.

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی