نسخه مناسب چاپ

طی حکمی از سوی آقای دکتر اصغری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آقای دکتر ذبیح ا... شاهمرادی از جانبازان هشت سال دفاع مقدس و عضو هیات علمی دانشگاه و دانشیار گروه پوست که دارای سوابق فرهنگی بخصوص در زمینه شعر و ادبیات می باشند، به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی منصوب گردیدند.

گوشه ای از سوابق آقای دکتر شاهمرادی:

آقای دکتر ذبیح اله شاهمرادی متولد سال ۱۳۴۴ در شهر چادگان از توابع اصفهان می‌باشد. دوره تحصیل خود را تا سال دوم تجربی در همان شهر گذراند و پس از اخذ دیپلم تجربی در دبیرستان طالقانی فولادشهر در سال ۱۳۶۲، در همان سال در رشته پزشکی اصفهان پذیرفته شد.

در سال ۱۳۶۹ پس از اتمام تحصیل در پزشکی عمومی، بطور مستقیم وارد رشته تخصصی بیماریهای پوست و مو در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شد و در سال ۱۳۷۳ با کسب رتبه اول در بین دستیاران این دانشگاه جهت گذراندن طرح خود، شهر اراک را برگزید. طی مدت ۶ سال حضور در دانشگاه علوم پزشکی اراک بعنوان معاون درمان و سپس ریاست دانشگاه علوم پزشکی آن استان مشغول فعالیت بوده و مجدداً‌ به شهر اصفهان مراجعت و به عنوان استادیار گروه پوست مشغول خدمت شد.

ایشان در حال حاضر با عنوان دانشیار و مدیر برنامه دستیاری گروه پوست و مسئول درمانگاه پوست مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) مشغول فعالیت می‌باشند.

عضویت در هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی اراک، عضویت در شورای مرکزی نظام پزشکی آن شهر از دیگر فعالیت‌های نامبرده طی سالهای ۱۳۸۲ – ۱۳۷۴ بوده است.

ایشان علاوه بر فعالیت‌های ضد ستم‌شاهی در دوره نوجوانی بعنوان نیروی رزمنده بسیجی در جبهه‌ها حضور داشتند که در عملیات رمضان در سال ۱۳۶۱ به افتخار ۵۰٪ جانبازی نائل آمدند و پس از آن نیز چند بار بعنوان پزشک‌یار باز هم در جبهه‌ها حضور داشتند.

همچنین دو برادر ایشان شهید حجت‌اله شاهمرادی که در سال ۱۳۶۳ در عملیات بدر مفقود الاثر و پس از ۱۱ سال پلاک ایشان به خاک سپرده شد و نیز شهید نبی اله (حنیف) شاهمرادی معاون اطلاعات نیروی زمینی سپاه بود که در سال ۱۳۸۴ همراه با شهید کاظمی در سانحه هوایی به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند.

پشتیبانی از افراد کم توان

دستورالعمل بروزرسانی